4 appar och onlinespel som är perfekta för din nästa campingresa

 2022-08-26
4 appar och onlinespel som är perfekta för din nästa campingresa

Ska du ut och campa? Då finns det onekligen en hel del saker som du bör tänka på. Du bör ta med dig tillräckligt med mat, en kompass, men även en första-hjälpen-väska. Men det finns även andra saker som kan vara en bra idé att tänka på, t.ex. vad du ska göra om kvällarna eller den oundvikliga dötid som kommer att uppenbara sig under resans gång.

Om du tar med dig en mobiltelefon har du i princip oändligt med möjligheter. Du kan lyssna på musik, skriva dagbok eller se på filmer, men i den här artikeln ska vi titta lite närmare på 4 stycken spel och appar som du kan tänkas vara intresserad av att ta med dig på resan.

4 exempel på appar och spel som du kan ta del av på nästa campingresa

Nedan är exempel:

Slotmaskiner

Om du gillar slotmaskiner är det möjligt att ta med dig dem på din nästa campingresa. Nej, du behöver inte bära med dig en fysisk spelautomat ut i skogen, du kan istället spela online hos ett spelbolag som ComeOn.com. Här får du i princip ett oändligt utbud att välja mellan, vilket gör att sannolikheten är hög för att du hittar något som passar för dig.

Det finns även andra typer av casinospel om du hellre vill lira blackjack, roulette, poker eller något annat.

Du behöver inte satsa för dina egna pengar om du inte vill, många av spelen går att spela gratis. Information om detta hittar du när du klickar dig in på det spel som du föredrar.

Schack

Schack är ett klassiskt spel som är utmanande, roligt och utvecklande. Du kan ta med dig ett fysisk schackbräde om du vill spela tillsammans med ditt resesällskap, men du kan även lira online.

Det finns många olika appar där du kan lira schack online, och det finns ständigt hundratals eller till och med tusentals spelare online dygnet runt. Därmed kommer du inte att få slut på motståndare inom den närmaste framtiden.

En bokapp

Om du gillar att läsa kan du ta med dig tusentals böcker ut på nästa campingresa. Allt du behöver är någon typ av enhet som kan köra en bokapp, sedan är det bara att ta del av de böcker som du föredrar.

Detta är ett extra bra alternativ om du vet att du inte kommer ha något internet på den plats du tänker resa till. I de flesta appar kan du på förhand ladda ner en eller flera böcker till din enhet, vilket gör att du inte behöver ha tillgång till någon internetanslutning för att ta del av dem.

Fortnite

Fortnite är i skrivande stund ett av världens mest populära spel, och har varit det under de senaste åren. Spelet spelas bäst på datorn eller via en modern konsol, men går numera även att spela via mobilen.

Om du vill ha ett oändligt utbud med spelare att spela mot, samt gillar ett spel där det ständigt händer något, är Fortnite ett av de allra främsta alternativen i hela branschen.

Här kommer du dock behöva internet för att kunna ta del av spelet mot andra spelare.

 

 
© Copyright 2006 - 2020 iBEE Media Solution ABLogo sidfot Koordinater.se