Bästa boendet nära Vingåker factory outlet 2020

 2020-08-21
Bästa boendet nära Vingåker

Med sina 7000 kvadratmeter är Vingåker factory outlet är inte bara Sveriges största märkesoutlet, utan till och med den största i Norden. Det var 1997 som portarna slogs upp och därefter har VFO expanderat kraftigt. År 2009 klev man även in i en modernare tappning och öppnade upp för handel online. Men inget slår ändå den äkta upplevelsen av att ha 391 varumärken under ett och samma tak. På Vingåker factory outlet hittar man kläder till hela familjen och till alla tillfällen med rabatter på upp till 70% av ordinarie pris. Det finns en herravdelning med tusentals kostymer, finbyxor, skjortor och accessoarer. Damavdelningen har klänningar, byxor, kostymer och smycken. På barnavdelningen hittar man bland annat utomhuskläder till bra pris och kvalité.

Jeans, skor och sport har egna avdelningar och blir du trött i benen av all shopping är det bara att slå sig ned i caféet för att ladda batterierna.

I Fyndtältet har man möjlighet att göra extra bra klipp där redan låga priser är ännu lägre.

Boenden vid Vingåker factory outlet

Med en terass som flyter på Duveholmssjön bor du lyxigt på Dufweholms Herrgård. Herrgården har en lång historia bakom sig men är numera öppen för övernattande gäster. Varje rum har sin egna stil och du kan välja mellan olika standarder, allt från enkel rum till en superior svit. På Dufweholms Herrgård är det inte bara boende som erbjuds gästerna, det finns också en spaavdelning och möjlighet att boka olika typer av spabehandlingar.

Boendet har en egen restaurang och bar för sina gäster och på eftermiddagen erbjuds afternoon tea. Tillsammans med ditt husdjur kan du också upptäcka naturen som omger herrgården.

Eneby Gård Apartments bor du avskilt i egen lägenhet belägen på ute på landet. Alla lägenheter har allt man kan önska sig, ett fullt utrustat kök, tv med tillhörande sittgrupp och eget badrum med dusch och toalett. Det finns lägenheter i olika storlekar, ända upp till 6+1 bäddar för större sällskap. Parkering och Wi-Fi är gratis för alla gäster och på gården finns även en bastu som man får nyttja. Trädgården är öppen för alla som vill använda den, liksom terass och grill. Frukost med inspiration från England och Irland serveras varje morgon på rummet.

Best Western Hotel Statt Katrineholm har fräscha och modernt inredda rum med högt i tak. Varje rum har eget badrum med dusch och toalett, en del även med badkar. Byggnaden är nästan 100 år gammal och har en väl bevarad charm. Huset har tidigare varit Katrineholms rådhus. Hotellet har en egen restaurang som inte bara erbjuder frukost på morgonen utan har även lunch och à la carte. För den som vill unna sig ytterligare avkoppling och lyx kan man boka in sig på massage.

 

Vingåkers factory outlet ligger strax utanför Katrineholm i Södermanlands län och man tar sig enklast dit med bil via väg 52. Vingåkers factory outlet har närhet till flera stora städer så som Stockholm, Linköping och Örebro. Även flera flygplatser ligger i närheten vilket ökar tillgängligheten för besökare ytterligare.


Relaterade artiklar

Österlens Museum i Simrishamn

Österlens Museum i Simrishamn, en del av Sverige

Bara Österlens Museums lokaler är inhysta i ett kulturhistoriskt arv som redan på utsidan berättar mycket och vår kulturhistoria. 

Österlens Museum i Simrishamn, en del av Sverige

Topp 5 sevärdheter i Skåne

Topp 5 sevärdheter i Skåne

Skåne är ett landskap som har en hel del att bjuda på, allt från stränder till storstadsliv och självklart en rad med historiska platser. 

Topp 5 sevärdheter i Skåne

Hitta boende i Piteå

Hitta boende i Piteå - bästa hotell, vandrarhem och Bed & Breakfast

Piteå är en vacker och inbjudande stad, som egentligen tilltalar alla. Förutom ett stort utbud av restauranger 

Hitta boende i Piteå - bästa hotell, vandrarhem och Bed & Breakfast

Hitta boende i Sundsvall

Hitta boende i Sundsvall - bästa hotell, vandrarhem och Bed & Breakfast

Att lyxa till det med en övernattning på hotell, vandrarhem eller Bed & Breakfast är någonting som vi borde unna oss oftare. 

Hitta boende i Sundsvall - bästa hotell, vandrarhem och Bed & Breakfast

Bo på de bästa vandrarhemmen i Grebbestad

Bo på de bästa vandrarhemmen i Grebbestad

Grebbestad har mycket att erbjuda till sina turister, såväl sevärdheter som olika aktiviteter. 

Bo på de bästa vandrarhemmen i Grebbestad

Bo på bästa vandrarhemmen och B&B på Kullahalvön

Bo på bästa vandrarhemmen och B&B på Kullahalvön

På Kullahalvön råder det inte brist på aktiviteter som man kan göra. Oavsett om du är på semester och bara vill koppla av i naturen, om du vill uppleva fartfyllda äventyr eller om du vill gräva djupare i en del 

Bo på bästa vandrarhemmen och B&B på Kullahalvön

 

 
© Copyright 2006 - 2020 iBEE Media Solution ABLogo sidfot Koordinater.se