Bästa boendet vid Ullared

 2020-11-09
Bästa boendet vid Ullared

Ullared är mest känt för det stora, gula varuhuset Gekås som till och med har en egen tv-serie. Hit åker årligen miljoner av shoppingsugna människor från världens alla hörn. Alla vill ha en skymt av fenomenet Ullared. Det är tusentals besökare varje dag som väntar på att få släppas in genom portarna, ofta är det kö utanför för att få komma in i butiken.

Varuhuset grundades av Göran Karlsson år 1963. Men han hade nog inte kunnat föreställa sig att det skulle komma att bli det största varuhuset i Skandinavien med sin nuvarande butiksyta på 40,000 kvadratmeter.

På dessa kvadratmeter finns det ungefär 100,000 unika artiklar inom mängder av olika områden. Här kan besökarna shoppa kläder för både dam, herr och barn, inredningsartiklar, elektronik, hobbyprylar, verktyg, matvaror och hygienartiklar. I varuhuset finns också flera restauranger och caféer för den som behöver fylla på energi eller vila benen.

En våning upp finns också ett lekland och frisör.

På området utanför finns det ännu mer shopping för den som inte har fått nog.

Boende i närheten av Ullared

Booking.com

Ameriden Bed and Breakfast bedrivs i en herrgård belägen i Ullared. Välj mellan olika stora rum, där det dessutom finns rum med King size säng. Alla rum är utrustade med egen toalett och dusch. I badrummet finns det även badprodukterna som gästerna får använda gratis. Rummen är modernt inredda och har ett gammalt stuk över sig med grova plankor på väggarna och snedtak. Till frukost serveras det antingen en frukostbuffé eller en frukost med inspiration från Amerika. I trädgården som omger byggnaderna finns det möjligheter för gästerna att grilla eller ha picknick på en filt. På Ameriden finns även en härlig relaxavdelning med bastu, en gemensam lounge och ett biljardbord.

Ta med dig din hund och bo på Joastorps Bed & Breakfast som är beläget landet i Gödeby. Här erbjud två olika typer av boenden för gästerna att välja mellan. Ena alternativet är rum med antingen dubbelsäng eller enkelsäng samt en sittgrupp. De gäster som väljer att bo i rum delar på kök och badrum med andra gäster som också bor i rum. Det andra alternativet är att bo i en bungalow, en egen stuga med självhushåll. Stugorna har fullt utrustat kök och eget badrum.

Alla gäster har rätt att nyttja den gemensamma loungen, trädgården och de grillplatser som finns.

Vandrarhem i Ullared har fräscha dubbelrum som är sparsamt inredda med sängar och bord med tillhörande stolar. En del rum har egen balkong, annars finns det en gemensam terass som gästerna får nyttja. På Vandrarhem i Ullared delar gästerna på hygienutrymmen och kök för matlagning. Utanför finns en lekplats för barnen och parkering finns mot en extra kostnad. Härifrån är det bara ett par hundra meter till det stora varuhuset GeKås Ullared.

 

Ullared ligger mittemellan Falkenberg och Varberg med 30 kilometer år vartdera håll. Här korsas länsväg 153 och länsväg 154 som man enkelt tar sig via med egen bil. Det anordnas också flera bussturer från stora delar av Sverige för att ta sig till Ullared i Hallands län.

Relaterade artiklar

Vad man bör prioritera att ha med sig på campingturen

Vad man bör prioritera att ha med sig på campingturen

Oavsett om planen är en vanlig övernattning i tält eller camping med husvagn så finns det en rad olika grejer som kan behövas för en bekväm semester. 

Vad man bör prioritera att ha med sig på campingturen

Hitta boende i Piteå

Hitta boende i Piteå - bästa hotell, vandrarhem och Bed & Breakfast

Piteå är en vacker och inbjudande stad, som egentligen tilltalar alla. Förutom ett stort utbud av restauranger 

Hitta boende i Piteå - bästa hotell, vandrarhem och Bed & Breakfast

Hitta boende i Sundsvall

Hitta boende i Sundsvall - bästa hotell, vandrarhem och Bed & Breakfast

Att lyxa till det med en övernattning på hotell, vandrarhem eller Bed & Breakfast är någonting som vi borde unna oss oftare. 

Hitta boende i Sundsvall - bästa hotell, vandrarhem och Bed & Breakfast

The Steam Hotel

The Steam Hotel - Ett modernt hotell i gammal förpackning

The Steam Hotel är ett fyrstjärnigt hotell beläget i centrala Västerås, precis intill Mälaren. 

The Steam Hotel - Ett modernt hotell i gammal förpackning

Populära boenden Kalmar

Populära boenden för en weekend i residensstaden Kalmar

På den småländska östkusten hittar vi residensstaden Kalmar. Kalmar är en spännande stad och bär på en betydande historia som har bevarats under århundranden. 

Populära boenden för en weekend i residensstaden Kalmar

Hitta bästa boendet nära Järvzoo

Hitta bästa boendet nära Järvzoo 2020

Istället för att bara vara en djurpark i mängden i Sverige så har Järvzoo valt att nischa in sig på nordiska djur. Här lever ett antal nordiska vilddjur i generösa hägnen för att få ett så naturligt liv som möjligt. 

Hitta bästa boendet nära Järvzoo 2020

 

 
© Copyright 2006 - 2020 iBEE Media Solution ABLogo sidfot Koordinater.se