Bo på camping vid Kolmårdens djurpark

 2021-05-12
Bo på camping vid Kolmårdens djurpark
Att bo på camping är riktigt härligt och de som en gång har börjat att semestra på campingar fortsätter ofta på det viset. Det är en frihetskänsla att kunna åka runt med husvagn, eller till och med tält och ta in på campingar. En camping som är perfekt för semester med familjen är Kolmårdens camping i Norrköping. Campingen som ligger bara ett stenkast ifrån djurparken är ett hett restips för den som vill se på exotiska djur även i Sverige. Att ta in på camping är mysigt för hela familjen och Kolmårdens camping är välutrustad så att ni kan laga mat i de gemensamma köket och behöver inte stå i husvagnen eller husbilen och stöka till det.

Aktiviteter på campingen

För den som vill aktivera sig på campingen finns det möjligheter till det på Kolmårdens camping First Camp. På sommaren har de kvällsunderhållning i form av Live-band där ofta någon lokal förmåga får visa upp sina talanger. Det finns även en barnklubb för de mindre barnen och en lekplats. Det är bara 500 meter till närmaste badplats där du kan svalka av dig efter en händelserik dag inne på djurparken eller varför inte ett morgondopp innan dagen startar. För den som vill träna så finns det träningsanläggning och även en padelhall i närheten. Denna sport som har tagit Sverige med storm och som snart varenda svensk har testat och förmodligen förälskat sig i. Självklart finns det också minigolf på campingen. Det är ett måste för alla campingplatser.

Kolmårdens camping ligger vackert belägen och det i finns många vandringsleder som går runt vid Bråviken. Bråviken är den vik av Östersjön där Norrköping ligger. Här kan du vandra längs med stranden i friska luften. Ett snabbare sätt att ta sig runt är att hyra cykel vilket du också kan göra på Kolmårdens camping. Det kostar endast en hundring om dagen och då kommer du att komma långt och få se stor del av Bråviken om omgivningarna runt djurparken.

Det finns olika platser och därmed olika priser på en camping. Det är skillnad på tältplats och ställplats. Tältplats är där du kan ställa upp ditt tält och det medför oftast inte några större kostnader. Det är dock skönt att ta in på camping för att kunna duscha och laga mat ordentligt. Ställplats är där du parkerar din husbil eller husvagn och då kan du koppla på elen.

 

 
© Copyright 2006 - 2020 iBEE Media Solution ABLogo sidfot Koordinater.se