Bo på de bästa vandrarhemmen i Grebbestad

 2021-03-29
Bo på de bästa vandrarhemmen i Grebbestad

Grebbestad har mycket att erbjuda till sina turister, såväl sevärdheter som olika aktiviteter.

Här finns ett antal olika hällristningsområden, Greby gravfält, Kungsklyftan och Vitlycka museum. Sevärdheter och aktiviteter för den som vill lära sig mer om både ortens och Sveriges historia.

I och med att Grebbestad ligger precis vid havet så är det så klart att flera aktiviteter i trakterna är i anslutning till havet. Här kan man åka på härliga guidade båtturer, hyra kajaker eller kanoter eller åka på unikt ostronsafari.

För den som är lite mer av en landkrabba finns det givetvis andra aktiviteter att tillgå. Till exempel kan man vandra i fantastiska Tjurpannans naturreservat där du kan njuta av Bohusläns härliga natur, klippor och vatten.

TanumStrand är också ett populärt utflyktsmål, speciellt för barnfamiljer. TanumStrand är ett exotiskt äventyrsbad med en inomhuspool som också har en utomhusdel. Här finns det spännande badgrottor, äventyrliga vattenrutschbanor och andra spännande saker att upptäcka.

För den som vill ta det lite lugnare och njuta av tillvaron bör man ta sig tid till att bara strosa runt och upptäcka orten. Strosa längs hamnen, titta på båtar, äta en god glass och slå sig ned på en härlig klippa och njuta till vågornas skvalpande. Här är naturen ständigt närvarande och det bör du också vara när du tillfälligt är här på besök.

 

Vandrarhem i Grebbestad

Grebbestads Vandrarhem ligger centralt i Grebbestad med närhet till flera butiker, restauranger och till havet. Här är inredningen enkel men varje rum har ett eget handfat för att gäster enkelt ska kunna sköta enklare hygien. Toalett och dusch är gemensamt med andra gäster, precis som kök och sällskapsrum. I sällskapsrummet finns flera brädspel tillgängliga liksom annan underhållning. Här är husdjur välkomna och det finns tillgång till både terrass och grillmöjligheter i direkt anslutning till vandrarhemmet.

Närmare havet än så här blir det inte, Marinan Richter är ett vandrarhem som ligger precis vid havet och har dessutom en egen brygga där man kan sitta och äta eller bara njuta av utsikten. Vandrarhemmet är fräscht och modernt inrett med genomgående marint tema. Varje rum är utrustat med en egen vattenkokare men här serveras det också frukostbuffé till gästerna varje dag. Med Marinan Richter som utgångspunkt finns det flera aktiviteter i närheten att ta del av när man är här på semester.

Fjällbacka Pensionat och Vandrarhem har enkel standard men dess läge väger helt klart upp interiören. Här har du direkt anslutning till grönska och gångavstånd på ett par hundra meter till gästhamn och flertalet butiker. I närheten finns också härlig natur att vandra i, golfbana och badplats. Vandrarhemmet har en stor trädgård i anslutning där det finns möjlighet att grilla och avnjuta en härliga middag. Alla rum på Fjällbacka har dessutom eget badrum.

Booking.com

Om Grebbestad

Grebbestad ligger på Sveriges västkust och är ett populärt turistmål för såväl utländska som svenska turister. Orten har en lång historia bakom sig och än i dag har flera trålare hamnen i Grebbestad som sin utgångspunkt när de ska fångas kräftor och räkor.

Vanliga frågor om dessa vandrarhem och Grebbestad

✅ Hur långt är det mellan Kastrup och Grebbestad

Det är cirka 45 mil om man åker E20, det tar ungefär 4,5 timmar att köra bil. 

✅ Hur långt är det mellan Arlanda och Grebbestad

Det är cirka 50 mil om man åker E18, det tar ungefär 5,5 timmar att köra bil. 

✅ Vilka är de bästa vandrarhemmen i Grebbestad med omnejd?

Vi tycker att Grebbestads VandrarhemMarinan Richter och Fjällbacka Pensionat och Vandrarhem är de bästa. 

Relaterade artiklar

Hitta boende i Piteå

Hitta boende i Piteå - bästa hotell, vandrarhem och Bed & Breakfast

Piteå är en vacker och inbjudande stad, som egentligen tilltalar alla. Förutom ett stort utbud av restauranger 

Hitta boende i Piteå - bästa hotell, vandrarhem och Bed & Breakfast

Hitta boende i Sundsvall

Hitta boende i Sundsvall - bästa hotell, vandrarhem och Bed & Breakfast

Att lyxa till det med en övernattning på hotell, vandrarhem eller Bed & Breakfast är någonting som vi borde unna oss oftare. 

Hitta boende i Sundsvall - bästa hotell, vandrarhem och Bed & Breakfast

Bo på bästa vandrarhemmen och B&B på Kullahalvön

Bo på bästa vandrarhemmen och B&B på Kullahalvön

På Kullahalvön råder det inte brist på aktiviteter som man kan göra. Oavsett om du är på semester och bara vill koppla av i naturen, om du vill uppleva fartfyllda äventyr eller om du vill gräva djupare i en del 

Bo på bästa vandrarhemmen och B&B på Kullahalvön

Bo på Roslagens bästa vandrarhem

Bo på Roslagens bästa vandrarhem 2021

Stannar du hemma i sommar på semestern? Då kanske du gör ett besök i Roslagen med övernattning 2024, kolla dessa vandrarhem! 

Bo på Roslagens bästa vandrarhem 2021

Populära boenden Kalmar

Populära boenden för en weekend i residensstaden Kalmar

På den småländska östkusten hittar vi residensstaden Kalmar. Kalmar är en spännande stad och bär på en betydande historia som har bevarats under århundranden. 

Populära boenden för en weekend i residensstaden Kalmar

Bästa boendet nära Vingåker

Bästa boendet nära Vingåker factory outlet 2020

Med sina 7000 kvadratmeter är Vingåker factory outlet är inte bara Sveriges största märkesoutlet, utan till och med den största i Norden. 

Bästa boendet nära Vingåker factory outlet 2020

 

 
© Copyright 2006 - 2020 iBEE Media Solution ABLogo sidfot Koordinater.se