Hitta de bästa vandrarhemmen i Sundvall 2020

 2020-03-16
Hitta de bästa vandrarhemmen i Sundvall

Sundsvall är en stad som har mycket att erbjuda sina besökare. Här finns aktiviteter för stora som små, vintertid och sommartid, för den aktiva och för den mer stillsamma.

Något som passar året om för både stora och små är ett besök på Sundsvall populära Himlabadet. Det är ett äventyrsbad som erbjuder en badupplevelse utöver det vanliga med flera rutschkanor att välja mellan. Är du inte intresserad av en fartfylld badupplevelse så finns här också Himlabadets Relax som inbjuder till mer avkoppling. Himlabadet har dessutom flera gånger fått utmärkelse som Sveriges bästa äventyrsbad.

För den som gillar sport och fysisk aktivitet så kan man passa på att göra ett besök på Hussborgs golfbana eller varför inte passa på att prova klättring, utomhus eller inomhus. Det finns också möjlighet att prova på curling.

Ett annat hett tips är att besöka Camp Mid Adventure Fun Park som är en hel äventyrspark som erbjuder flertalet olika aktiviteter. Här kan man sätta sin höjdrädsla på prov i en höghöjdsbana eller åka zipline eller så kan du åka på en unik bäversafari. Här finns också flera vattenaktiviteter att välja mellan så som åka ring efter båt, åka vattenskidor eller wakeboard men också mer stillsamma vattenaktiviteter som att paddla kajak.

Sundsvall har också flera skidbackar öppna under vinterhalvåret och på sommarhalvåret så finns det mängder av fina vandringsleder att upptäcka till fots eller till cykel.

Bo på Vandrarhem runt Sundsvall

Att bo på vandrarhem när man semestrar i Sverige är ett fantastiskt sätt att få uppleva mer av sitt resmål.

Precis intill stranden i Alnön finns Alnö vandrarhem Slädagården. Det här ett boende med en enkel standard där gästerna delar på utrymmen som kök, badrum och lounge. Men utsikten och läget är oslagbart då det är utsikt på vattnet och stranden. Här finns också en trädgård som är fri att använda med tillhörande grillplats. Slädagården tar tillvara på sitt läge och erbjuder inte bara en härlig badstrand utan också tillhörande fiskeaktiviteter.

Södra Bergets Vandrarhem ligger, precis som det låter, på Södra Berget. Här har gästerna både närheten till centrum och närhet till natur med tillhörande skidspår och vandringsleder att avnjuta. Gäster till vandrarhemmet har fri parkering och det finns också WI-FI tillgängligt. Utrymmen som kök och badrum är gemensamma och delas på boende liksom ett trevligt sällskapsrum.

På det Norra Stadsberget hittar man Gaffelbyn - Sundsvalls Vandrarhem med promenadavstånd in till centrum. Här finns det rum med lite olika standard där även en del har eget badrum, övriga delar badrum, kök och sällskapsrum. Till vandrarhemmet hör dessutom en trädgård med tillhörande grillplats och närområdet inbjuder till mysig picknick. Under sommarhalvåret serveras också frukostbuffé.

Kort om Sundsvall

Sundsvall ligger längs den norrländska kusten och staden är Norrlands tredje största sett till antalet invånare och är också Norrlands huvudstad. Staden brann helt ned på midsommardagen år 1888, man återuppbyggde och efter sex år stod 600 hus färdiga. Här finns en härlig kontrast mellan natur och stadsliv. Birsta som ligger strax utanför Sundsvall är Sveriges tredje största köpcentrum och är ett bra komplement till stadens shoppingutbud.

Booking.com

Relaterade artiklar

Bästa boendet nära High Chaparral

Bästa boendet nära High Chaparral

På med cowboy-hatten, förbered dig på ett äventyr som du sent kommer glömma och kliv sedan rakt in i vilda västern. Här kommer du direkt i rätt stämning när du kliver innanför grindarna och möts av hästar, cowboys och hus 

Bästa boendet nära High Chaparral

Hitta bästa boendet nära Järvzoo

Hitta bästa boendet nära Järvzoo 2020

Istället för att bara vara en djurpark i mängden i Sverige så har Järvzoo valt att nischa in sig på nordiska djur. Här lever ett antal nordiska vilddjur i generösa hägnen för att få ett så naturligt liv som möjligt. 

Hitta bästa boendet nära Järvzoo 2020

Bästa boendet nära Furuviksparken

Bästa boendet nära Furuviksparken 2020

Furuviksparken är inte bara en djurpark utan ett helt äventyr. Parken är inte bara hem för ett 40-tal olika djurarter utan här ryms också tivoli, badäventyr och historia som sträcker sig långt tillbaka i tiden. 

Bästa boendet nära Furuviksparken 2020

Bästa boendet nära Borås Djurpark

Bästa boendet nära Borås Djurpark 2020

Borås Djurpark brukar kallas för Sveriges första Afrika och anlades år 1962. Mycket har hänt sedan parkens första djur, lejonet Simba, flyttade in och numera huserar närmare 600 djur, fördelat på cirka 65 arter, på den 40 hektar stora djurparken. 

Bästa boendet nära Borås Djurpark 2020

Hitta de bästa vandrarhemmen i Vadstena

Hitta de bästa vandrarhemmen i Vadstena 2020

Vadstena har många sevärdheter som lockar mängder av turister varje år. I och med att det är en gammal stad så finns här historia från lång tid tillbaka. 

Hitta de bästa vandrarhemmen i Vadstena 2020

Hitta bästa boende nära Romme alpin

Hitta bästa boende nära Romme alpin 2020

Romme Alpin är den enskilt största skidanläggningen utanför de svenska fjällområdena som erbjuder alpin skidåkning. 

Hitta bästa boende nära Romme alpin 2020

 

© Copyright 2006 - 2020 Koordinater Norden ABLogo sidfot Koordinater.se