Upplev fotbollsmagi i Europa i sommar

 2020-02-28
Upplev fotbollsmagi i Europa i sommar

Våren är här och snart kan vi även smaka på sommarens varma dagar. I mitten på juni är det dessutom dags för ett nytt Europamästerskap i fotboll, vilket förstås innebär en stor folkfest. Människor från alla världens länder kommer sluta samman för att heja på sina lag, men också för att lyfta den övriga semesterupplevelsen i de städer turneringen äger rum. 

 

Det är inte allt för ofta vi får ta del av EM i fotboll och det gäller att göra det mesta av det när tillfälle ges. Av den anledningen kommer det att vara ett stort fokus på turneringen, från alla möjliga håll. Inte minst kommer intresset att öka hos de som gillar att höja spänningen genom att spela på matcher. Redan nu är det säkerligen många som rekar https://www.casinofeber.se/ för att hitta spelbolagen med bäst odds.

Ja, det är snart dags att uppleva fotbollsmagi i Europa i sommar.

12 länder är värdar

Årets upplaga av den anrika turneringen har ett annorlunda upplägg från tidigare år. I sommar kommer nämligen hela 12 stycken länder att vara värdar. Detta menar fotbollsorganisationen UEFA beror på att man vill bygga broar mellan länder och höja gemenskapen, vilket innerst inne är vad fotboll handlar om.

Att turneringen utspelar sig i flera länder är möjligheterna bättre än någonsin för att vi ska kunna resa runt och ta del av den stora underhållningen.

Länderna som håller i EM 2020: Danmark, Irland, Nederländerna, Ungern, Skottland, Spanien, Rumänien, Azerbadjan, Tyskland, Italien, Ryssland, England.

Här spelar Sverige

I en laddad fotbollsturnering som EM är det roligt att se alla ländernas matcher, men givetvis vill vi först och främst se vårt kära Sverige. I gruppspelet kommer de att spela på den mäktiga arenan San Mamés i den spanska staden Bilbao, där de också möter självaste Spanien. Därefter kommer de att packa väskan och resa till Dublin för att möta Polen och det sista laget som kvalificerar sig till EM genom play-off i mars.

Häftigt även för den utan fotbollsintresse

Som vi nämnt är inte EM bara en fotbollsturnering, utan också en folkfest. I värdländerna kommer vi att se marknader, dans, kultur och musik. Städerna kommer att bulta på ett helt annat sätt än de gör en vanlig dag. Med andra ord behöver vi inte gå på matcherna för att känna pulsen av mästerskapet. Nej, det kommer att dunka vare sig du vill eller inte.

 

Vad tror du, blir det att uppleva fotbollsmagi i sommar? 

 

 
© Copyright 2006 - 2020 iBEE Media Solution ABLogo sidfot Koordinater.se