Koordinater.se - Sveriges databas för alla intressepunkter

Koordinater.se är Sveriges samlingsplats för alla intressepunkter, uppbyggd och använd av alla

På Koordinater.se blir hela Sverige en fantastisk meny av roliga och intressanta resor, upptäckter, viktiga ställen och mängder av intressen. Oavsett om du söker i hela Sverige, i en kommun eller runt en plats på kartan blir allt tillgängligt för alla.

Allt intressant som har en plats på kartan ska finnas på här, fyllas med innehåll och användas av alla, av dig och mig, intressegrupper, företag och kommuner.
För varje intressepunkt som läggs till blir vårt land bättre för användaren under det stora antalet kategorier. För vad som är intressant för dig beror på var du befinner dig, var du ska och vad du är intresserad av, oavsett om du vill till en lekplats i Simirishamn, ett museum i Stockholm eller platser där du kan backa ner båten längs höga kusten.

Det kostar inget, varken att lägga till, söka och använda allt innehåll.

Vill du hjälpa oss att hålla igång denna tjänst är det enklast genom att du bjuder oss på en kopp kaffe hos Ko-fi. Då får vi snabbt och smidigt en slant som kommer till stor nytta!

En intressepunkt är en intressant plats på kartan, anpassad för GPS och sökning på Internet

En intressepunkt är samma sak som en intressant plats, (andra namn från olika GPS-tillverkare kan vara landmärke, POI, Point Of Interest, eller särskilda mål). En intressepunkt kan vara mycket. (I skrivande stund finns ca 280 kategorier). Exempel är lekparker, slott, badplatser, gruvor, återvinning, inspelningsplatser, tennisplaner, bergtoppar, Pippi Långstrump, toaletter, OKQ8, gårdsbutiker, museum, företag, handikappparkeringar och elljusspår.

Varje timme tillkommer nya intressepunkter, kategorier, innehåll, bilder och användare

Varje dag tillkommer vackra, spännande, viktiga och annorlunda platser. Allt blir synligt; på Internet, i din GPS, på alla resor i hela landet. Genom att alla är delaktiga och ser den stora nyttan ökar också engagemanget, antalet användare, kategorier och intressepunkter varje timme som går. Idag har användare runt om i landet lagt in över 60 000 intressepunkter i nästan 300 kategorier. Turism, nytta och nöje blir tillgängligt med några enkla klick, för alla oss som bor och verkar i Sverige och de som besöker oss.

Sätt din kommun på kartan

Visa alla kategorier

 
© Copyright 2006 - 2020 iBEE Media Solution ABLogo sidfot Koordinater.se